YOGA & PILATES

Yoga & Pilates för just dina behov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoga
Yoga gör dig mer fokuserad, balanserad och mindre mottaglig för stress. Yoga är Sanskrit och betyder förening mellan kropp, sinne och själ.Inom yogan utgår man från att dessa tre delar är lika viktiga för att vi ska må bra. Yoga innebär alltså fysisk, mental och andlig träning. Det finns en mängd olika former av yoga, vilka dock alla har samma bakgrund och samma mål.
De former av yoga som jag lär ut heter Hatha och Ashtanga. Normalt består ett yogapass av olika statiska övningar, stretchövningar, andningsövningar och meditation. Genom att utöva yoga får du mer energi, en smidigare och mer vältränad kropp. Yoga gör dig mer fokuserad, balanserad och mindre mottaglig för stress.
Det bästa med yoga är att den kan utövas av alla, oavsett ålder och fysik. Var och en utövar yoga i sin egen takt. Du kommer alltså aldrig att bli jämförd med någon annan.
Inom yogan är det Du som är i fokus!

Pilates

Pilates är en beprövad och effektiv träningsform som lägger fokus på att bygga upp små stabiliserande muskler i bål och rygg. Du förbättrar din hållning och stabiliserar och stärker framför allt ditt bäcken. Pilates är en träningsform som alla klarar av. Olika övningar skapar naturlig balans mellan styrka, stabilitet och rörlighet.